SEMINARIUM
Wysłane przez kierownik w pt., 01/19/2018 - 12:45
Seminarium
Potencjał i kierunki zmian w edukacji w branży spożywczej i gastronomicznej
z uwzględnieniem kształcenia bezpieczeństwa i higieny pracy
Zapraszamy nauczycieli kształcenia zawodowego z branży spożywczej
i gastronomicznej do udziału w seminarium, organizowanym przez Łódzkie Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego, które umożliwi poznanie nadchodzących zmian w edukacji zawodowej.
W programie seminarium między innymi:
· stan obecny i kierunki zmian w kształceniu zawodowym,
· proponowane zmiany w dziedzinie BHP w kształceniu zawodowym,
· jakie umiejętności zawodowe ukształtowujemy, a jakie powinniśmy ? czyli o zmianach
w podstawie programowej kształcenia w zawodach branży spożywczej i gastronomicznej.
Seminarium odbędzie się 24 stycznia 2018 roku o godz. 14.30 w Łódzkim Centrum Doskonalenia Nauczycieli i Kształcenia Praktycznego,
ul. Franciszkańska 137, sala konferencyjna (wejście B).
Udział w seminarium jest bezpłatny. Zainteresowanych Państwa prosimy o zgłoszenie udziału do 23.10.2018r. drogą elektroniczną.
Rejestracja na stronie http://ecentrum2.wckp.lodz.pl/zgloszenia/listWydarzenia
Organizatorki:
Izabela Rosiak
Jadwiga Morawiec
Załączniki: